PANIMOSOKERI 1 KG





- Tuotekoodi: 6417165047094
- PikatoimitusTuotteet lähetetään 1-4 arkipäivässäTuotetta enää muutamia kappaleita varastossa. Ole nopea!
- Toimituskulut alkaen 5,90 €Nouto myymälästä0,00 €
Presto Panimosokeri 1 kg – Dekstroosi viiniin, olueen ja leivontaan
Presto Panimosokeri on puhdasta rypälesokeria (dekstroosia/glukoosia), joka liukenee välittömästi käymislämpöiseenkin veteen. Se nopeuttaa ja puhdistaa käymisprosessia, koska hiiva voi tuottaa alkoholia välittömästi ilman, että sakkaroosi ensin hajoaa glukoosiksi ja fruktoosiksi.
-
Määrä: 1 kg
-
Käyttö: Viinin- ja oluenvalmistukseen, leivontaan, säilöntään ja makeisten valmistukseen
-
Edut: Nopeampi, puhtaampi ja lähes hajuton käyminen
-
Korvaavuus: 1,1 kg Panimosokeria vastaa 1 kg tavallista kidesokeria
-
Urheilukäyttö: Erinomainen energialähde urheiluun ja kuntoiluun (esim. ½ l vettä + 2 rkl Panimosokeria suorituksen jälkeen)
-
Viinin valmistus: Miedon viinin valmistuksessa 4–5 kg; vahvan viinin valmistuksessa 6–7 kg käymisvaiheessa
Presto Panimosokeri on monipuolinen ja tehokas vaihtoehto tavalliselle sokerille, joka takaa tasaisen ja nopean käymisen sekä helpottaa makeuden hallintaa viinissä.
Avainsanat: panimosokeri, Presto, dekstroosi, glukoosi, viininvalmistus, oluenvalmistus, leivonta, makeisten valmistus, säilöntä, energiansaanti, urheilusokeri, nopeasti liukeneva sokeri
Presto Panimosokeri on dekstroosia ja se soveltuu:
- Viinin ja oluen valmistukseen
- Nopeaan energiansaantiin urheilussa ja kuntoilussa
- Säilöntään, makeisten valmistukseen, leivontaan ym.
Panimosokeri on puhdasta rypälesokeria eli dekstroosia (=glukoosia). Se liukenee välittömästi käymislämpöiseenkin veteen! Kuumaa vettä ei siis tarvita edes sokerin liuottamiseen.
Nopeampi, puhtaampi ja lähes hajuton käyminen!
Käymisprosessi alkaa heti ja siten myös lyhenee! Käymisprosessissa tavallinen sokeri (sakkaroosi) hajoaa ensin entsyymien avulla glukoosiksi ja fruktoosiksi, minkä jälkeen alkoholia alkaa syntyä, mutta Panimosokeria käytettäessä hiiva tuottaa alkoholia heti, koska rypälesokeri on glukoosia jo valmiiksi.
1,1 kg Panimosokeria vastaa 1 kg tavallista kidesokeria.
- Panimosokerilla voi korvata tavallisen sokerin myös leivonnassa, säilönnässä, makeisten valmistuksessa jne.
- Urheilijoille ja kuntoilijoille Panimosokeri on erinomainen energialähde (1/2 l vettä ja 2 rkl Panimosokeria) suorituksen jälkeiseen palautumiseen! Dekstroosi nostaa verensokeria nopeasti, ja Panimosokeri on siihen edullinen vaihtoehto.
- Miedon viinin (ruokaviinin) valmistuksessa Panimosokeria käytetään yleensä 4-5 kg. Vahvaa viiniä valmistettaessa Panimosokeria tarvitaan käymisvaiheessa tavallisesti 6-7 kg. Tämä sokerimäärä käy normaalisti kokonaan, riippuen kuitenkin raaka-aineiden sisältämästä sokerin määrästä. Vahvakin viini kannattaa käyttää mahdollisimman kuivaksi, lopullinen makeus saadaan aikaan jälkimakeutuksella ennen viinin pullotusta.