Alennuskoodi / lahjakortti
Onko sinulla kampanja- tai alennuskoodi?
Jaa tuote
PRESTO KÄYMISAINE RAPARPERIVIINILLE



Kotiviinin käymisaineet erityisesti raparperia sisältäville raaka-aineille. Pakkauksessa on mukana myös kalkki (viiniliitu) raparperin oksaalihapon puskuroimiseen ja raparperiviinireseptejä.... Lue lisää
6,99 €
- Tuotekoodi: 6417165054078
- Tuote tilapäisesti loppu
Haluan saada ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
PRESTO KÄYMISAINE RAPARPERIVIINILLE
Anna sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun tuotetta on taas saatavilla varastosta. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan listaltamme.
Kotiviinin käymisaineet erityisesti raparperia sisältäville raaka-aineille. Pakkauksessa on mukana myös kalkki (viiniliitu) raparperin oksaalihapon puskuroimiseen ja raparperiviinireseptejä.
RAPARPERI VIININ RAAKA-AINEENA
Alkukesän raparperi on erinomainen viinin raaka-aine. Varret kuoritaan, jos tehdään valkoviiniä, mutta pelkkä pätkiminen riittää, jos viini saa olla punertavaa. Lehtiä ei saa käyttää.
Muistathan, että raparperia käytettäessä viinin raaka-aineena täytyy viinimehuun lisätä myös kalkkia. Kalkki sitoo (tai oikeammin päinvastoin) raparperissa olevaa ihmiselle haitallista oksaalihappoa, niin siitä ei ole valmiissa viinissä haittaa. Oksaalihapon takia esim. raparperikiisselikin tulisi nauttia maidon kera, jolloin maidon sisältämä kalkki sitoutuu oksaalihappoon sen sijaan että oksaalihappo ryöväisi elimistön kalkkivarantoja.
Kalkki (viiniliitu) lisätään viiniin heti käymisen alussa, mutta sen voi lisätä myöhemmässäkin vaiheessa, jos se sattuu unohtumaan. Viiniliitua voi käyttää myös pehmeän veden laadun parantamiseen (koventamiseen) viinille paremmin sopivaksi, vaikka raparperia ei olisikaan raaka-aineena. Ainesosat: KITOSAANI (kirkaste äyriäisten kuorista), Hiivaravintosuola, Kalsiumkarbonaatti, Viinihiiva, Piihappoliuos, NatriumdiSULFIITTI (E223), Kaliumsorbaatti (E202), Entsyymi, Vaahdonestoaine.
RAPARPERI VIININ RAAKA-AINEENA
Alkukesän raparperi on erinomainen viinin raaka-aine. Varret kuoritaan, jos tehdään valkoviiniä, mutta pelkkä pätkiminen riittää, jos viini saa olla punertavaa. Lehtiä ei saa käyttää.
Muistathan, että raparperia käytettäessä viinin raaka-aineena täytyy viinimehuun lisätä myös kalkkia. Kalkki sitoo (tai oikeammin päinvastoin) raparperissa olevaa ihmiselle haitallista oksaalihappoa, niin siitä ei ole valmiissa viinissä haittaa. Oksaalihapon takia esim. raparperikiisselikin tulisi nauttia maidon kera, jolloin maidon sisältämä kalkki sitoutuu oksaalihappoon sen sijaan että oksaalihappo ryöväisi elimistön kalkkivarantoja.
Kalkki (viiniliitu) lisätään viiniin heti käymisen alussa, mutta sen voi lisätä myöhemmässäkin vaiheessa, jos se sattuu unohtumaan. Viiniliitua voi käyttää myös pehmeän veden laadun parantamiseen (koventamiseen) viinille paremmin sopivaksi, vaikka raparperia ei olisikaan raaka-aineena. Ainesosat: KITOSAANI (kirkaste äyriäisten kuorista), Hiivaravintosuola, Kalsiumkarbonaatti, Viinihiiva, Piihappoliuos, NatriumdiSULFIITTI (E223), Kaliumsorbaatti (E202), Entsyymi, Vaahdonestoaine.
Myymälä
Saatavuus
Osoite
Yhteystiedot ja aukioloajat
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Ilmainen toimitus yli 50,00 € tilauksille
Nouto Postista
5,95 €
Pientoimituslisä 1,50 € alle 10,00 € tilauksista
Nouto Postin automaatista
5,95 €
Pientoimituslisä 1,50 € alle 10,00 € tilauksista
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä
5,95 €
Pientoimituslisä 1,50 € alle 10,00 € tilauksista
Normaalit hinnat
Nouto myymälästä
0,00 €
DB Schenker Noutopistepaketti
5,90 €
Postin kotiinkuljetus
12,90 €
Pientoimituslisä 1,50 € alle 10,00 € tilauksista
Matkahuollon toimitus kotiovellesi
12,90 €
Pientoimituslisä 1,50 € alle 10,00 € tilauksista